LIVRARE GRATUITĂ

100% PIELE NATURALA

FABRICAT IN ROMANIA

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru Bold Cases. Motiv pentru societatea Twenty-Three Prime Projects SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Voluntari, Strada Scolii, Nr. 40A, Bl.2, Parter, Camera 3, Ilfov , avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/1038/2016, cod unic de inregistrare fiscala 35783916 (in continuare denumita „Bold Cases”) in cele ce urmeaza, prezentam in mod transparent  informatii cu privire la modul in care procesam datele cu caracter personal ale dumneavoastra. Prezenta politica de informare respecta si urmareste indeplinirea exigentelor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”)

DATELE PERSONALE CARE SUNT PROCESATE CAND CREATI UN CONT BOLD CASES:

Atunci cand creati un cont pe BoldCases.com, va solicitam sa furnizati urmatoarele date cu caracter persona, in continuare denumite “Date Personale”:

• numele si prenumele dvs.,

• adresa de facturare,

• adresa de livrare,

• adresa de email

• numarul de telefon.

SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul principal pentru care procesam datele dvs. personale sunt de a asigura ca intelegerile contractuale dintre noi pot fi implementate in mod corespunzator, astfel incat relatia sa poata functiona fara probleme si sa respecte cerintele legale, solutionarea disputelor si implementarea acordurilor noastre.

Bold Cases prelucreaza date cu caracter personal doar in interesul utilizatorilor site-ului care isi creeaza un cont de log in in cadrul site-ului boldcases.com.

Datele personale pe care le furnizati sunt asociate contului dvs. de utilizator si sunt afisate atunci cand plasati comenzi pe BoldCases.com.

In cazul in care furnizati consimtamantul dvs. de acceptare pentru a primi informatii de marketing de la Bold Cases, Bold Cases va procesa, de asemenea, adresa dvs. de e-mail, in scopul de a va trimite informatii de marketing despre produsele si promotiile Bold Cases. Puteti sa va retrageti consimtamantul in orice moment modificand preferintele in contul dvs. Bold Cases sau prin linkul de dezabonare din partea de jos a e-mailurilor de marketing. E-mailurile de marketing pe care le primiti de la Bold Cases se bazeaza pe produsele pe care le-ati achizitionat in trecut, pe produsele pe care le-ati adaugat in cos.

Bold Cases proceseaza, de asemenea, Datele Personale pentru al asocia cu contul dvs. Bold Cases atunci cand interactionati cu reprezentantii serviciului de asistenta pentru clienti.

CATEGORII DE TERTE PERSOANE CARE AU ACCES LA DATE PERSONALE

FURNIZORI DE SERVICII

Bold Cases utilizeaza servicii de cloud de la terti, cum ar fi Send grid si Mail Chimp, pentru a ajuta la trimiterea de e-mailuri. Aceste servicii urmaresc activitatile asociate cu aceste e-mailuri, cum ar fi daca au fost deschise, daca au fost facute clic pe linkurile din e-mailuri si daca au fost efectuate achizitii in urma clicurilor pe acele linkuri. Bold Cases foloseste aceste date pentru a analiza nivelul interactiunii cu e-mailurile sale. Bold Cases utilizeaza furnizorii de servicii terte pentru a expedia produsele achizitionate catre clienti si pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine utilizarea site-ului BoldCases.com

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele numai atat cat este necesar pentru acel scop. Vom pastra informatiile dumneavoastra pentru perioada in care contul dvs. este activ, pentru a va oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligatiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile mentionate mai sus. Accesul la datele personale este strict limitat personalului nostru, conform procedurilor de lucru privitoare la protectia datelor.

STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. DURATA

Stocam datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a furniza produsele si a desfasura tranzactiile pe care le-ati solicitat sau in alte scopuri esentiale, precum respectarea obligatiilor legale, solutionarea disputelor si implementarea acordurilor noastre. Deoarece aceste necesitati pot varia in functie de tipurile de date diferite din contextul produselor diferite, perioadele reale de retentie pot varia semnificativ. Criteriile utilizate pentru a determina perioadele de retentie cuprind:

• mentinerea si imbunatatirea performantei produselor, mentinerea in siguranta a sistemelor noastre si mentinerea de inregistrari de business si financiare corespunzatoare;

• perioada pentru care dvs. v-ati exprimat consimtamantul sau pana cand va exprimati intentia intr-una din modalitatile prevazute in prezenta politica de a nu le mai pastra;

• daca este vorba despre date la care dvs. aveti acces, datele vor fi stocate pana cand dvs. le veti sterge. De ex. stergerea contului de pe site-ul nostru.

• daca datele dvs. sunt considerate sensibile, atunci vor fi stocate pe o perioada mai scurta;

• situatia in care o lege prevede obligativitatea retentiei datelor personale, pentru mentinerea datelor relevante pentru o investigatie sau date care trebuie sa fie pastrate in cazul unui litigiu;

DREPTURILE TALE

In calitate de utilizator al site-ului boldcases.com , potrivit Regulamentului GDPR, aveti urmatoarele drepturi:

• Dreptul la informare cu privire la prelucrarea Datelor personale de catre Bold Case

• Dreptul de acces la Datele personale, la cerere si in mod gratuit

• Dreptul de interventie, rectificarea sau stergerea Datelor personale, la cerere si in mod gratuit;

• Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul in Bucuresti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege;

• incepand cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protectia datelor, Dreptul la restrictionarea prelucrarii.

COOKIE-URI SI TEHNOLOGII SIMILARE

Website

Pentru a ne ajuta sa analizam modul in care dvs. si alti vizitatori navigati pe site-ul BoldCases.com si sa compilam statistici agregate despre utilizarea site-ului si ratele de raspuns, noi, cu asistenta tertilor furnizorilor de servicii de analiza, colectam anumite informatii cand vizitati site-ul nostru. Aceste informatii includ locatia geografica a dispozitivului, tipul browserului, limba browserului, data si ora solicitarii dvs., timpul vizitelor dvs., afisarile de pagina si elementele paginii (de exemplu, linkurile) pe care faceti clic, toate datele sunt anonimizate in baza anonimizarii IP-ului dvs.

Putem folosi cookie-uri, etichete pixel, beaconuri web, GIF-uri clare sau alte instrumente similare pe site-ul nostru sau in mesajele noastre de e-mail pentru a ne ajuta in colectarea si analizarea acestor informatii. Utilizam aceste informatii pentru a oferi un continut mai bun si mai relevant pe site-ul nostru, pentru a masura eficacitatea anunturilor, pentru a identifica si remedia problemele si pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.

De asemenea, putem angaja unul sau mai multi furnizori de servicii terte pentru a furniza reclame online in numele nostru. Acestia pot folosi o eticheta pixel sau alta tehnologie similara pentru a colecta informatii despre vizitele dvs. pe site-uri si pot folosi aceste informatii pentru a va trimite reclame directionate.

Daca nu doriti sa permiteti colectatea informatiilor prin utilizarea acestor tehnologii, exista o procedura simpla in majoritatea browserelor care va permite sa refuzati automat multe dintre aceste tehnologii sau sa vi se ofere posibilitatea de a le refuza sau de a le accepta.

Daca locuiti in Uniunea Europeana sau in alta jurisdictie care ne cere sa obtinem consimtamantul dvs. de a utiliza cookie-urile pe site-ul noastru, atunci veti avea ocazia sa gestionati preferintele cookie-urilor pe site; cu exceptia anumitor module cookie sunt necesare pentru a facilita functionalitatea principala a site-ului si nu puteti alege sa dezactivati modulele cookie.

Exemple de terti furnizori de servicii de analiza si de servicii similare pe care le folosim in prezent:

• Google: Google Analytics este utilizat pentru a urmari statisticile site-ului si datele demografice ale utilizatorilor, interesele si comportamentul pe site-uri Web. De asemenea, folosim Consola de cautare Google pentru a intelege modul in care vizitatorii site-ului nostru gasesc site-ul nostru web si pentru a imbunatati optimizarea motorului de cautare. Aflati mai multe informatii (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ) despre modul in care pot fi utilizate aceste informatii de analiza, cum puteti controla utilizarea informatiilor dvs. si cum sa renuntati la utilizarea datelor dvs. de catre Google Analytics.

• Hotjar: Acest site utilizeaza analize Web Hotjar. Hotjar ne ajuta sa masuram si sa evaluam comportamentul utilizarii site-ului, cum ar fi clicurile mouse-ului, miscarile mouse-ului, apasarile de la tastatura (cu exceptia informatiilor de identificare personala), activitatea derulant, paginile vizitate si actiunile efectuate pe site. Pentru mai multe informatii, consultati politica de confidentialitate Hotjar. Puteti renunta la urmarirea comportamentului dvs. de utilizare a site-ului de catre Hotjar (https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out ).

Retele sociale:

Terte Retelele sociale care furnizeaza functii interactive (plug-in-uri) sau caracteristici de retea sociala (de exemplu, pentru a va permite sa va conectati la Facebook pentru a comunica cu serviciului de asistenta pentru clienti) pe site-ul BoldCases.com, pot  utiliza cookie-uri sau alte metode (de exemplu, beaconuri web) pentru a obtine informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului web si a aplicatiilor noastre. Utilizarea acestor informatii de catre o terta parte depinde de politica de confidentialitate disponibila pe site-ul web al retelei sociale, pe care va incurajam sa o analizati cu atentie. Astfel de terte parti pot utiliza aceste cookie-uri sau alte metode de urmarire in scopuri proprii prin corelarea informatiilor despre utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru cu oricare dintre informatiile dvs. personale pe care le pot avea. De asemenea, putem obtine informatii de analiza din retelele sociale care ne ajuta sa masuram eficacitatea continutului si a anunturilor noastre in retelele sociale (de exemplu, afisari si clicuri).

CONTACTEAZA BOLD CASE

Pentru orice intrebari sau preocupari, precum si pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea Datelor personale de catre Bold Case, ne poti contacta la:

Adresa: Strada Scolii, Nr. 40A, Bl.2, Parter, Camera 3, Ilfov

E-mail: [email protected]

Updating…
  • Niciun produs în coș.